Méhviaszos kendő „S”

1500 Ft

Méhviaszos kendő „S” – Zöld alternatíva a műanyag fóliák helyett!

Környezetbarát: Cseréld le az egyszer használatos műanyagokat erre a újrahasznosítható méhviaszos kendőre.
Frissen tartja az ételt: A méhviaszos bevonat megőrzi az ételek frissességét, így csökkentheted az ételpazarlást.
Sokoldalú: Használd edények lefedésére, élelmiszerek csomagolására, szendvicsek becsomagolására és még sok másra.
Természetes anyagokból: 100% pamutvászonból és termelői méhviaszból készül, kis olivaolajjal.
Könnyen használható: Melegítsd meg a kezedben, és már formázható is.
Méret: 25×25 cm

2 készleten

Leírás

Szeretnéd csökkenteni az ökológiai lábnyomodat, és környezettudatosabb megoldásokat keresel a konyhában és a mindennapokban? Akkor a Méhviaszos kendő „S” tökéletes választás lesz számodra!

Ez a újrahasznosítható méhviaszos kendő kiváló alternatívája az egyszer használatos műanyag fóliáknak és zacskóknak. A méhviaszos bevonat légáteresztő, miközben megőrzi az ételek frissességét, így hosszabb ideig élvezheted az élelmiszereket. A kendő sokoldalúan használható: lefedheted vele az edényeket, becsomagolhatsz benne szendvicseket, gyümölcsöt, zöldségeket, sajtot és még sok mást.

A Méhviaszos kendő „S” természetes anyagokból készül: 100% pamutvászonból és termelői méhviaszból, kis olivaolajjal. A kendő könnyen használható: melegítsd meg a kezedben, és már formázható is a kívánt formára. A használat után egyszerűen mosd le langyos, mosószeres vízzel, és máris használható a következő alkalommal.

A Méhviaszos kendő „S” nem csak környezetbarát, de stílusos is. A méhviaszos bevonatnak köszönhetően a kendő vízálló, így nem kell aggódnod a szivárgás miatt. A kendő különböző méretekben kapható, így megtalálhatod a tökéletest az igényeidnek megfelelően.

Válaszd a Méhviaszos kendő „S”-t, és tedd zöldebbé a konyhádat és a mindennapokat!