Kalotaszegi hímzett hátizsák

9000 Ft

Ha olyan táskát keresel, ami mindenhova kényelmes és még egyedi is, próbáld ki a zsinóros hátizsákot – sokmindent elnyel, nem kell félned a tolvajoktól, és bárhova viheted: bringázni, kirándulni, dolgozni vagy a gyerekkel a játszótérre.
A sokféle minta már csak hab a tortán, nézd meg a többit is a shopban!

Leírás

Gondosan megvarrott hátizsák farmer hátoldallal és béléssel.
Az állítható zsinórokkal bezárható, nem is tud belenyúlni senki, ha a hátadon van. Kényelmes városi viselet, vagy praktikus kiránduláshoz, bringázáshoz.
35×48 cm
Kézzel kézmeleg vízben mosható, kíméletesen, hogy a gyönyörű kézimunka ép maradjon.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS ÉS ÉRTÉKMENTÉS
Mindig van pár erdélyi hímzésem a polcokon, amik nagy kincsek, mert valaki kézzel, gondosan hímezte, türelemmel és hozzáértéssel. Mindig elgondolkodom, mi a jobb: őrízgetni és hagyni őket porosodni valahol eldugva, vagy felhasználni valami új holmihoz, valami ma is használhatóhoz? Persze van amit használunk, nagyon eklektikus a lakásunk és jól megfér egymás mellett az ikejás meg a régi bútor, csipkefüggöny és számítógép… de azért ennyi díszpárnahuzatot meg a faliszőtteseket már nem igazán tudom hova tenni, naaa… Én úgy tisztelgek a régmúlt asszonyainak, hogy átmentem a gyönyörű, színes kézimunkáikat az utókornak valami új holmiba, hogy a hétköznapokban és a huszonegyedik században is széppé varázsolják a világunkat, nem elrejtve, hanem büszkén mutogatva mindenkinek. Mert mondom, jól megfér egymás mellett új és régi, fiatal és még fiatalabb. Megyek is vissza a varrógéphez, hogy tovább foltozgassak…

Érdekelhetnek még…