Hazafelé tartasz, fáradtan, a gondolataid már otthon járnak, de beugrik, hogy a tervezett főzéshez nincs a kamrában tojás, a cukor is fogyóban, aztán csörög a gyerek, hogy neki nem jutott alma… Hát a bolt felé veszed az utad és a kasszánál nem nyúlsz a nejlonszatyor után, hanem előveszed a zsebedben lapuló menő szatyrodat, kinyitod és mindent belepakolsz. Megint megspóroltál egy soha el nem tűnő műanyagot a földnek. Jutalmul ugye vettél magadnak egy csokit? Persze olyat, ami papírban van…


Viccen kívül, nagyon jó látni, hogy egyre többen saját szatyorba vásárolnak a boltokban. Nem nehéz megszokni és rákészülni, ha összehajtogatható szatyrod van, hiszen ez kicsire csukható, könnyű, kéznél van, évekig használható.A webshopban most nagyon kis helyes szatyrokat találsz, színesek és kézreállók, mutatom, hogyan kell összehajtogatni használat után, hogy valóban kis helyet foglaljon a zsebedben vagy a táskádban.

Először hajtsd háromba hosszában: először az egyik oldalát, majd a másikat, hogy egy keskeny csíkot láss magad előtt.Majd hajtsd fel az alját, kb megfelezve az egészet.

Most ezt is hajtogasd háromba, majd a kis batyut fogd át a fülével, alulról magad felé hajtva.
Leírva bonyolultabban hangzik, hidd el, hogy ha megpróbálod hajtogatni, menni fog, ráérzel 🙂

Válogass a shopban, de ha nem találsz kedvedre valót vagy kifogyott a készlet, írj rám, varrok neked a kedvenc anyagodból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük