Ha valami fontos ünnepre apa is kiöltözik meg anya is, miért maradna ki belőle egy picibaba? Egyre több alkalmi babaruhát lehet kapni már, így a legkisebbek is csinosan zsebelhetik be a dícséreteket: „Milyen elegáns vagy!”

Ám nem minden ünneplő kényelmes… a nyakkendőről kifejezetten megoszlanak a vélemények a férfiak között, egyesek szerint igazi kínzóeszköznek számít az öltözködésben. De öröm látni, hogy egyre szívesebben viselik mégis, és nagy divatja van a csokornyakkendőknek, sőt szívesen hordanak a barátok, családtagok egyforma színben és mintában, például egy esküvőn. Én is készítek egyforma anyagból apa-fia csomagokat:

Apa-fia csokornyakkendő csomag

 

De a legkisebbeknek valóban nem lehet kényelmes, mégha oly csinos is… egy picuri babának alig van nyakacskája, ahova a nyakkendőt illeszthetnénk. Aztán ott a fogzás időszaka is, mikor minden ruhácska csupa nyál lesz, az anyák nem győzik cserélgetni, vagy kendőket és pellusokat rakosgatni a baba nyakába.

Hát erre kínál megoldást egy jópofa szakállka vagy előke (ki hogyan nevezi), ami nem csak praktikus, de ünnepi is egyben:

Csokornyakkendős ünneplő szakállka vagy előke

 

Pamutvászonból készülnek, moshatóak és kényelmesek. Tépőzárral záródnak. A gombjai nem igaziak, textilbőrből vannak felvarrva, amit a pici nem tud leszedni vagy lenyelni.

 

Piros csokornyakkendős ünneplő szakállka
Kék csíkos csokinyakis előke

 

Ha szeretnéd megnézni a teljes kínálatot, kövesd a facebook-oldalamat, folyamatosan készülnek az újak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük