“Az Afrika Másként egy alapítvány, amely szegénysorsú afrikai gyerekeket segít hozzá, hogy iskolába járhassanak.
Miért másként?
Azért másként, mert egy kis szervezet vagyunk közvetlen tapasztalatokkal arról területről, ahol dolgozunk. Személyesen találkoztunk a gyerekekkel, akiket támogatásra ajánlunk.
Ők tehetséges, de szegény gyerekek, akik olyan helyen laknak, ahol nincs ingyenes iskola. Ha nincs támogatás, nem járnak iskolába!
Velünk virtuálisan örökbefogadhat egy gyermeket, azaz egy szerény tandíj ellenében végig kisérheti őt az iskolai éveken.
Segítsük az afrikai gyermekeket, hogy otthon találják meg az utat a fejlődéshez!”

Májusban indul útnak egy újabb csapat Bamakoba, iskolai felszerelésekkel, játékokkal, hatalmas munkakedvvel. Még pár napig várják az adományokat, a képen láthatod, mire van most szükség:
-tollak (kék, piros, zöld, fekete)
-grafit ceruza, színes ceruza
-hegyező, radír
-tolltartó, kis szütyő a ceruzáknak
-vonalzó, körző
-olló
-kifestő
-tornazsák vagy vászon bevásárló táska
-zsírkréta, vízfesték, filctoll
-labda, ugrókötél, papírsárkány

Most te is segíthetsz a kislányoknak leküzdeni a menstruációs szegénységet, küldjünk együtt mosható betét csomagot nekik!
A webshopban április 30-ig a BAMAKO kuponkóddal 40% kedvezménnyel tudsz a részükre vásárolni, amit azonnal Andreának, a program egyik vezetőjének postázok. Cserébe emailben kapsz egy kupont, amit a következő vásárlásodnál felhasználhatsz bármire. Köszönjük a támogatásod!

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük