Avagy mi van a táska mélyén?

Én az a fajta dilis nő vagyok, akinek nem mindegy, milyen a belső. Az embereké sem, és a táskáké sem.
Sokszor előfordul, hogy egy táska amúgy tetszik, ám belenézve elszáll a vágy… egy snassz barna vászon, neadjisten bélésselyem elveszi minden vásárlókedvem. A zsebek mérete és száma sem elhanyagolandó kérdés, mert ugyebár egy nőnek rengeteg holmit kell magával hordania. De mégis, lehet praktikusnak tűnő sokzsebes tatyó, ha a bélés nem jön be. A sikisiki műszálas anyagoktól kiráz a hideg… és még a minőségen is rontanak: egy vékonyka olcsó vászon vagy műselyem pár hónap alatt elkopik, kilukad, foszlik, szakad. És akkor keresgetheted a bélésbe csúszott apróságaidat…
Ahhoz, hogy egy táska úgy igazán megdobogtassa a szívem, nem csak kívülről kell csudajónak lennie, legyen a bélés is ütős.

Legyen szép színű, a külsőhöz illő:


Vagy kontrasztos:


Vagy legyen hangulatában hozzáillő, kedves táskához kedves belső:


Vagy legyen szolid, hogy ne vonja el a figyelmet a hatásvadász külsőről:


Vagy legyen benne valami meglepő, humoros:


És ami még nagyon fontos: jó minőségű anyagból készüljön, ne gyengüljön el egy mosás után. A saját táskámba egyszer egy régi ágyneműből szabtam bélést, mert annyira cuki virágmintás volt és annyira illett hozzá. Hát nagyon megbántam, mikor a varrás mentén elkezdett foszlani és végighasadt, a zsebei is leszakadtak, és ki kellett bontanom az egész táskát, szétszedni és újrabélelni.

Az általam varrt táskáimba mindig jó minőségű pamutvásznakat használok, legtöbbször vatelinre steppelve, hogy biztosan sokáig tudd használni. Ez tartást is ad a táskának és puhaságával megvédi a benne hurcolt holmijaidat.

A képeken szereplő és még sok szép táskát találsz meska-boltomban, vagy írj nekem a kapcsolat fül alatt, ha egyedi elképzelésed van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük